Från Rix Morronzoo till Rockbjörnen

Vilken otroligt rolig dag jag har haft! Den började fantastiskt med ett besök hos det här gänget på Rix Morronzoo. Roger Nordin, Ola Lustig och Titti Schultz tog emot mig med öppen famn och vi pratade bok och sjöng tillsammans. För 8 år sedan när jag skulle dra igång Du kan sjunga gospel för första gången körde jag en körskola med radiogänget. Idag blev det en liten reunion och låten vi sjöng var Pärleporten. Jag höll dock på att missa hela kalaset. Taxin som var förbeställd kom 10 min sent och sedan hade vi tvärstopp i trafiken. Satt och räknade sekunderna till jag skulle in i direktsändning. Jag hann tack och lov.

Dagen rullade på med träning och ett dyk ner i mailskörden. Jag och Anna Benson hade bestämt att slå följe till Rockbjörnen som hölls på Gröna Lund ikväll. Det var som alltid när hela musikbranschen är församlade ett stort puss- och kramkalas. Det blir nästan som att åka på skolresa när man träffar sina vänner så där på en och samma gång. Anne-Lie Rydé och Tove Naess hängde vi med under själva prisutdelningen.

En maffig scen på Gröna Lund med en jättestor bildskärm. Tyvärr så visade den inga bilder på artisterna som uppträdde så man missade ganska mycket när man stod en bit ifrån.

Carl Robert Björkander, Richard  och Marie Herrey gick loss i popcornskålen.

Jag fick tillfälle att kramas med den riktiga Rockbjörnen!!

2 kommentarer till Från Rix Morronzoo till Rockbjörnen

 1. Julia skriver:

  Hade så gärna velat va där kramiz 🙂 hade jag haft folk omkring mig som stöttat mig när jag va liten hade jag nog en dag stått på en musikalscen nån stans i världen 🙂 men min mamma va sjuk hela mitt liv o min pappa va själv me mig tufft jobb o inga syskon. Mobbad hela min uppväxt så det va inte så lätt stå på sig själv tyvärr o nu e det för sent tyvärr. Men jag e glad jag har mina tre barn jag kan ge den hjälp jag inte fick stor kram o kärlek frå Julia 🙂

 2. Lena M Janson skriver:

  Hej Gabriel!
  Helt övertygad om att du kommer bli en fantastisk pappa!
  Allt gott till dig!
  ”Lenjangel”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *