Sorry men portugisisk mat är inte den bästa!!

I morse drog hela gänget iväg på ett bergspass men jag valde att stanna kvar och bara njuta på stranden. Kände att jag behövde några timmar på egen hand och dessutom hade jag en hel del att planera inför morgondagens konsert. Vågorna var kolossalt höga idag och av någon konstig anledning så var vattnet varmare än vanligt. Det är härligt med vågor, men samtidigt har jag stor respekt för alla undervattensströmmar som suger ut vattnet när vågen är slagen. Jag var med om en ganska läskig grej på Gran Canaria för några år sedan där jag höll på att totalt drivas bort av de starka strömmarna.

Maten här i Portugal är ganska usel om jag ska vara riktigt ärlig men vi har hittat en liten restaurang nere vid stranden som serverar grillad fisk och underbara omeletter. Här ser ni brorsan tillsammans med Las Chicas tjejerna som sjunger i kören. Tobias Wallin, Jonas Hedqvist och Oskar skymtar oxå fram.

Så här läcker är min nya Portugalfavorit. Tänk att en vanlig ost- och tomatomelett kan bli så betydelsefull på tallriken 🙂

Den här positionen gillar jag allra mest och snart är det dax för ännu en härlig vinter i Miami. Det brukar bli ganska många dagar på stranden där borta men vädret kan även vara lite skakigt mellan december och mars. Lika bra att passa på nu ha ha!!

2 kommentarer till Sorry men portugisisk mat är inte den bästa!!

  1. Carina J i Färila skriver:

    Hej Gabriel.Den där omeletten såg ju god ut och din posision på stranden såg ännu bättre ut.Skulle velat ligga där också fast Sverigevädret har ju varit fint ett tag nu.Ha det fint kära vän.

  2. Stina skriver:

    De lät ju inte så bra att maten är dålig men bortsett från de så måste ju resan va helt underbar 🙂
    Idag har jag jobbat min sista dag på Arbetförmedlingen.

    Kram kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *