Tillbaka i Palma

Jag har åkt iväg igen! Har några dagar kvar innan hösten drar igång på allvar så i måndags tog jag ett snabbt beslut och bokade en resa. Det blev Palma även denna gång. Om jag nu ska investera i en lägenhet här nere så är det ju lika bra att jag känner in staden ordentligt. Jag ska dessutom sitta och skriva körarrangemang inför höstens repetitioner och konserter. Bättre inspirationskälla än vackra Mallorca får man leta efter.

Tog en tidig flight via Tyskland. Gick ganska smidigt med bytet och några timmar senare var jag framme.

Checkade även denna gång in på mitt nya favorithotell Palma Suites som ligger i hjärtat av gamla stan i Palma. Hotellet öppnade i början av sommaren så allt är nytt och fräscht.

Hade turen att bli uppgraderad till en penthouse suite. Jo man tackar och bockar, här mår jag som en prins 🙂 Det som är extra bra med det här hotellet är att varje rum är utrustat med kök och vardagsrum. Vill man bara vara hemma en kväll och mysa eller sitta och jobba så går det alldeles utmärkt att laga sin egen mat.

Övervåningen är ett loft med sovrum och badrum.

Hann förbi stranden och tog ett kvällsdopp. Solen går inte ner förrän kl 20.00 och de allra bästa timmarna är precis innan dagen övergår till kväll tycker jag. Det är lite svalare i luften nu jämfört med när jag var här sist för tre veckor sedan. Den tryckande värmen har släppt och det känns mycket friskare i luften.

När jag var påväg tillbaka till bilen möttes jag av denna syn. Vad säger man? Slutar liksom aldrig förvånas över människors semestervanor 🙂

 

8 kommentarer till Tillbaka i Palma

 1. julia skriver:

  Visade bilden men nakenfisen för min son 🙂 Då utbrast min 12åring -är det där nyheterna 🙂 ha ha kul!!!

 2. Stiinis skriver:

  Åh vad härligt du har de!
  Hoppas du hittar en lägenhet där snart. Snyggt hotell rum du fick 🙂

  Ha de nu så bra där i Palma och njut av värmen.

  Kramar i massor.

  • julia skriver:

   Hej Stina.
   Fick avliva min hund idag på kvällen av min väninnas begravningsdag. Fick tarmvred och gick ej att rädda. En sorgens dag kram Julia 🙁

   • Stiinis skriver:

    Nej vad tråkigt, stackare 🙁
    Vet hur sånt känns, inte kul alls!

    Skickar massa styrke kramar från mig till dig!

    Kram

   • gabriel skriver:

    Nej vad mycket sorgligt på en och samma dag. Stor kram Julia och massa tankar till dig

    • julia skriver:

     Tack för din kärlek Gabriel. Tack till alla fina människor som stöttar mig nu. Störst av allt är kärleken. Tur det finns en himmel dit alla våra fina nära och kära går före. Men en dag ska vi alla mötas igen. Tills dess får vi tänka på deras kärlek och mod som bär oss som är kvar igenom detta jordeliv, hela vägen hem.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *