Turkiska påskharar och sång på plankan!

Påsken firas även i Turkiet fast kanske lite annorlunda mot hemma. Här är det påskharen som regerar och i morse hade de turkiska männen klätt upp sig i bästa harkostymen för att tillaga en smarrig frukost. Efter en stund fick dock den riktiga personalen ta över då omelettkön blev på tog för lång! De visade sig att herrarna ägnade mer tid åt att flirta med de kvinnliga resenärerna än att steka omeletter 🙂

Vädret var även idag strålande så vi beslutade oss för att köra dagens sångpass utomhus. Ett stenkast från stranden finns det uppbyggt en stor ”planka” där många av dans- och träningspassen körs på dagarna och den funkar alldeles utmärkt även till körsång. När man sjunger utomhus finns det en risk att sången försvinner bort med vinden och man hör varken sig själv eller den som står och sjunger bredvid. På den plats som ”plankan” är belägen är det helt vindstilla och efter en stund hade vi tyska resenärer som följde vår körövning med stor nyfikenhet.

Några timmar i solen blev det också innan jag, Ola och hans kollega Klara gav oss ut på en löprunda i skogen. Ola och Klara sa sig ha stenkoll på vart vi skulle springa och den perfekta rundan skulle vara 5 km. Efter ca 3 min var vi helt vilse och 5 km blev snabbt 1o km med en final som bestod av sand upp till knäna. Jag var trött men ganska nöjd efter rundan. Behövde springa av mig all dessert som jag tryckt i mig tidigare på dagen.

På tal om mat. Gissa vilken tallrik som tillhör mig och vilken som tillhör Gi-Ola? 🙂

3 kommentarer till Turkiska påskharar och sång på plankan!

 1. Stina skriver:

  Måste vart väldigt varmt i dom där kanin dräkterna, men kul av personalen att klä ut sig.
  Ja din tallrik är såklart den med pizzan 🙂

  Kramar

 2. Ann skriver:

  Ser skönt ut i solen, men solar Jocke verkligen med strumporna på eller är det bara som det ser ut?

 3. marie-Louise sjögren skriver:

  Ser ju goda ut båda men Olas är nog nyttigast:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *