Utekväll med goda vänner

Varje onsdag spelar Andreas Lundstedt plattor på Trattorian här i Stockholm. Jag är ju vanligtvis i Malmö och kör Du kan sjunga gospel på onsdagar, men just den här veckan har vi påskuppehåll. Jag passade därför på att ta en riktigt utekväll med goda vänner. Jag, Sarah Dawn Finer och Michael Blomkvist, (vars röst ni kommer att få njuta av i ”Let’s dance hela våren) bänkade oss i den skönaste soffan med varsin kopp te. En rejäl partykväll med andra ord 🙂

Andreas bjöd på en underbar blandning av soul, pop och rnb. Alltifrån Beyonce till Sophie Ellis Bextor. Minns ni henne föresten? Hon gjorde en fantastisk låt 2001 som hette ”Murder on the dancefloor”

För övrigt blev det officiellt igår att jag ska medverka i den nya säsongen av ”Livet blir bättre” på TV3. Mitt program kommer att sändas i början av maj. Återkommer med exakt datum.

Jag hade nog årets längsta dag igår. Kan bero på att jag för en gångs skull gick upp före klockan sju. När klockan var 10 hade jag redan hunnit med trafikkaos, tandläkarbesök och ett frukostmöte. Klockan 11 hade jag långlunch men Anna Benson på vackra Marina Tower  Hotel. Det ligger precis vid inloppet till Stockholm och när solen är framme är det verkligen helt magiskt.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *