Vilken överraskning!!!

Gabriel Forss, Christina Forss

När jag var klar i Göteborg igår satte jag mig på flyget upp till Stockholm. Jag hade ett företagsevent bokat på kvällen där jag skulle sjunga. Vid 19.30 tiden anlände jag till adressen i Sundbyberg där arrangören Lotta Bjurenstedt, som också är min syssling, väntade på mig.  Hon driver produktionsbolaget Reliable som dagen till ära visade sig vara Not Sooo Reliable 🙂 Jobbet bokades i februari och vi hade gått igenom vad som skulle sjungas. På väg in i lokalen berättade Lotta att det var en samling herrar, plus 40 som hade firmafest. Hon sa att vi får smyga in genom en restaurang och sen vidare till lokalen där sällskapet väntar. När jag öppnar dörren till restaurangen får jag mitt livs chock!!!!! Jag kliver rakt in på min egen överraskningfest. Där står 80 pers från mina körer och väntar med världens partaj för att fira min 40-årsdag i förskott. Jag har nog aldrig blivit så grundlurad. Hade absolut ingen aning!!! Helt otroligt att få vara med om detta. Vilken glädje!!

IMG_4299

Här är hela gänget!! Vilka underbara människor. Jag satte mig till bords och blev bjuden på en enorm Libanesisk buffé. Sen drog showen igång och snacka om underhållning. Det var en hel föreställning som mina körsångare hade komponerat. Jag bara satt och njöt av all denna talang som visades framför mig. Längs fram i bilden ser ni Désirée som var konferencier för kvällen tillsammans med min bror Joachim.

unnamed

Till och med min mamma och pappa hade kommit upp från Katrineholm för att var med på festen. Min brorsa Joachim skulle spela med mig på företagseventet. Han vågade inte lura mig på egen hand utan arrangerade allt med Lotta Bjurenstedt för att det skulle bli omöjligt för mig att misstänka något. Well done bro!!!

IMG_4301 IMG_4269

Körisarna hade bland annat skrivit flera sånger med texter som handlade om mig. Här är en text på Charlotte Perrellis ”Take me to your heaven”. De sjöng ”Gabriel är vår kund” och så fick jag den fina kungakronan som jag sedan hade på huvudet hela kvällen.

IMG_4292

Halleluja Sisters sjöng gamla godingar i ursnygga outfits a la Frälsis.

IMG_4284

Supremes from Strangeness bjöd på skön Motowngung.

IMG_4277IMG_4281

Underbar schlagershow med Lena Ph, Charlotte och Carola.

IMG_4290

Citraniterna bjöd på ett bejublat citrainslag. Vilka talanger! Så häftigt.

unnamed

Totalt grundlurad!!! ha ha

IMG_4273

En härlig version av One Voice schlagermedley från Melodifestivalen 2004.

IMG_4283

Mer schlager!! Från årets mello ”Busy doin nothing”

10003457_767997196568463_604828173_n

Fick även ett besök av Blondis……….

IMG_4293

…..och Blindis som tolkade ”Bara hon älskar mig”.

unnamed

Tillsammans med min bror och Lotta Bjurenstedt som lurade mig totalt!!!

unnamed

Tusen tusen tack för en helt fantastisk kväll. Jag kommer att minnas det här för resten av mitt liv! Kram och kärlek

En kommentar till Vilken överraskning!!!

 1. Julia skriver:

  Wow så fint 🙂
  Du är värd allt gott för allt du ger till oss alla 🙂
  Stor kram GRATTIS TILL FESTEN 🙂
  Love Julia 🙂
  Snygg krona 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *